Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28115
Название: Концептуальні положення щодо управління процесами адаптації промислових підприємств в умовах невизначеності
Авторы: Кривобок К. В.
Ключевые слова: адаптація
концептуальні положення
управління підприємством
адаптаційні процеси
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кривобок К. В. Концептуальні положення щодо управління процесами адаптації промислових підприємств в умовах невизначеності / К. В. Кривобок // Український журнал прикладної економіки та техніки. – 2022. – Т. 7. – № 2. – С. 190-199.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто та проаналізовано процеси адаптації економічних систем та виділено концептуальні положення до управління процесами адаптації промислових підприємств в умовах невизначеності. Розроблено та обґрунтовано концептуальні засади щодо управління процесами адаптації промислових підприємств у нестабільному середовищі. Для своєчасного реагування на тенденції змін створюється система відстеження макросередовища, яка здійснює як спеціальні, цілеспрямовані, так і поточні, регулярні спостереження за станом ключових чинників впливу на діяльність суб’єкта господарювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28115
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ujae_2022_r02_a23.pdf448,84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.