Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28109
Название: Механізми державного управління та електронного урядування: взаємозв’язок та суть
Авторы: Ющенко Н. В.
Ключевые слова: механізм державного управління
електронне урядування,
публічне адміністрування
складові механізму
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Ющенко Н. В. Механізми державного управління та електронного урядування: взаємозв’язок та суть / Н. В. Ющенко // Публічне управління: проблеми та перспективи : матер. міжнар. наук.-практ. конф. : тези допов. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019.
Краткий осмотр (реферат): Тези присвячено визначенню понять механізм державного управління та механізм електронного урядування, тому що цілісна концепція електронного урядування повинна спиратися на теоретичне забезпечення та чіткий категорійно-понятійний апарат. Визначено, якщо розглядати електронне урядування як інноваційну форму публічного управління, яка застосовуючи новітні технології дає можливість інтерактивної взаємодії держави, громадян, суб’єктів господарювання можливо виявити зв'язок між механізмами державного чи публічного управління та механізмами електронного урядування. Склад елементів та порядок функціонування механізму державного управління визначається метою, засобами впливу на об’єкт, зв’язками між елементами системи, наявністю ресурсів та можливостей конкретної ситуації. Обов’язковими складовими є: цілі, принципи, функції, методи, інформація, технологія та технічні засоби. механізм електронного урядування – складна система, яка має певну структуру, сукупність принципів, шляхів, методів, способів та інструментів, маючих нормативно-правове, організаційне, інформаційне, кадрове та технічне забезпечення через використання яких здійснюється вплив на об’єкт управління задля прийняття та реалізації управлінських рішень для досягнення конкретної мети з використанням інформаційно-коммунікаційних технологій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28109
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Механізми ду та еу.pdf121,46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.