Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27969
Название: Реалізація антикорупційної політики в системі публічного адміністрування
Авторы: Столярчук Є.
Ключевые слова: корупція
антикорупційна політика
публічне адміністрування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Столярчук Є. Реалізація антикорупційної політики в системі публічного адміністрування: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 281 «Публічне управління та адміністирування» / Є. Столярчук. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): На думку багатьох міжнародних та національних науковців та експертів, корупція є найважливішою проблемою у світі і, крім того, основною загрозою для розвитку суспільства. В умовах тотальної корупції в усіх гілках влади на всіх рівнях, особливо в країнах третього світу, неможливо вирішити соціальні, економічні та політичні проблеми. Об’єкт дослідження є явище корупції на міжнародному рівні та на рівні українського законодавства, шляхи її подолання. Предметом дослідження є реалізація антикорупційної політики в системі публічного адміністрування. Мета роботи полягає у вивчені, аналізі та узагальнені новітнього антикорупційного законодавства, поглядах вчених на цю тему, міжнародно-правових стандартах для виявлення шляхів боротьби з корупцією у різних країнах, їх сильних та слабких сторін. Завданням роботи є: визначити теоретичні засади антикорупційної політики в системі публічного адміністрування, здійснити аналіз антикорупційної політики в системі публічного адміністрування. Визначити напрям удосконалення антикорупційної політики в Львівській обласній раді. Наукове значення отриманих результатів полягає в визначенні напрямів антикорупційної політики на прикладі Львівської обласної ради.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27969
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_СтолярчукЄС_281_Публічне управління.pdf2,19 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.