Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27962
Название: Формування фінансового результату в системах фінансового та управлінського обліку підприємства
Авторы: Шарапова М.
Ключевые слова: фінансові результати
прибуток
збиток
доходи
витрати
облікова політика
аналіз
контроль
кореляція
підприємство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Шарапова М. Формування фінансового результату в системах фінансового та управлінського обліку підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 071 «Облік і оподаткування» / М. Шарапова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження є господарська діяльність ТОВ «Радіал Інжиніринг». Предметом дослідження виступає організація обліково-аналітичної роботи спрямованої на управління фінансовими результатами, що узагальнює ідентифікацію, оцінку та аналіз доходів та витрат підприємства. Метою дипломної роботи є систематизація сучасних теоретичних та практичних особливостей обліку та аналізу фінансових результатів та розробка пропозицій щодо формування інформації з метою управління прибутком підприємства. Завданнями роботи є визначити вплив макроекономічних показників на формування фінансового результату; дослідити та узагальнити підходи до обліку доходів, витрат та фінансових результатів, які закріплені в нормах чинного законодавства; описати методики різних систем обліку витрат; висвітлити та проаналізувати особливості побудови облікової політики підприємства в частині формування фінансового результату та визначити порядок організації контролю достеменності фінансового результату під час складання фінансової звітності; здійснити аналіз фінансового стану підприємства; визначити основні чинники впливу на прибуток підприємства шляхом побудови багатофакторної кореляційної моделі. За результатами досліджень сформовані висновки щодо організації обліку фінансових результатів, фінансового стану підприємства; рекомендації щодо удосконалення обліку, аналізу та аудиту фінансових результатів. Отримані результати можуть бути використані в практичній діяльності на досліджуваному підприємстві.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27962
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Шарапова_ОП Облік і аудит (бакалавр)_Диплом.pdf5 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.