Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27960
Название: Облік, контроль та аналіз оплати праці в бюджетних установах
Авторы: Луценко Д.
Ключевые слова: бюджетна установа
бюджетна класифікація
кошторис
оплата праці
витрати на оплату праці
персонал
органи місцевого самоврядування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Луценко Д. Облік, контроль та аналіз оплати праці в бюджетних установах: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 071 «Облік і оподаткування» / Д. Луценко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження дипломної роботи є процес організації бухгалтерського обліку, аналізу розрахунків по заробітній платі Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти обліку та аналізу розрахунків по заробітній платі підприємства. Метою роботи є дослідження теоретичних та методичних рекомендацій щодо обліку розрахунків по заробітній платі та їх практичне застосування в досліджуваній бюджетній установі. Відповідно до визначеної мети в роботі поставлено та вирішено такі завдання: проаналізувати законодавчу базу обліку, контролю та аналізу оплати праці в бюджетній установі; вивчити діючу систему обліку розрахунків з персоналом; показати особливості оплати праці в умовах воєнного стану; провести аналіз структури працівників управління; провести аналіз витрат на оплату праці бюджетної установи. За результатами досліджень сформовані висновки за темою Облік, контроль та аналіз оплати праці в бюджетних установах. Практичне значення результатів роботи полягає в тому що отримані результати можуть бути використані у діяльності Управління освіти, молоді та спорту Лозівської міської ради Харківської області з метою її покращення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27960
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Луценко_ОП Облік і аудит (бакалавр)_Диплом.pdf13,46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.