Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27957
Название: Вплив облікової політики на фінансовий результат підприємства
Авторы: Давидова Г.
Ключевые слова: облікова політика
фінансові результати
складові облікової політики
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Давидова Г. Вплив облікової політики на фінансовий результат підприємства: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 071 «Облік і оподаткування» / Г. Давидова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи − аналіз підходів до формування облікової політики підприємства та визначення її впливу на формування фінансового результату підприємства. Об’єктом дослідження є система обліку та аналізу підприємств, яка формується на підставі облікової політики підприємства. Предметом дослідження є облікова політика підприємства і має вплив на його фінансовий результат. Завдання роботи: визначити сутність облікової політики на підприємстві та проаналізувати її нормативно-правове регулювання; провести аналіз динаміки та структури фінансових показників на підприємствах України в цілому; охарактеризувати організаційно-технічні та методологічні аспекти формування облікової політики; виявити вплив елементів облікової політики на фінансові результати підприємства, а також розробити відповідні рекомендації щодо її поліпшення. За результатами дослідження сформовано висновки та розробленні окремі елементи облікової політики ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Кам’янськхім» і заходи щодо вдосконалення амортизаційної політики та методів обліку вибуття запасів, як факторів, які впливають на фінансовий результат підприємства. Отримані результати та рекомендації можуть бути впроваджені в діяльність ТОВ «Виробничо-комерційне підприємство «Кам’янськхім» та інших підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27957
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Давидова_ОП Облік і аудит (бакалавр)_Диплом.pdf6,78 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.