Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27858
Название: Метод аналізу ієрархій як інструмент антикризового фінансового управління підприємством
Авторы: Литовченко О. Ю.
Кузенко Т. Б.
Ключевые слова: інструмент
антикризове фінансове управління
метод аналізу ієрархій
алгоритм
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Литовченко О. Ю. Метод аналізу ієрархій як інструмент антикризового фінансового управління підприємством / О. Ю. Литовченко, Т. Б. Кузенко // Економічний аналіз – 2021. – № 31 (4) – С.46-54.
Краткий осмотр (реферат): У статті розглянуто метод аналізу ієрархій, який є більш обґрунтованим шляхом вирішення багатокритеріальних завдань у складних умовах, що характеризуються проявами кризи, з більш чи менш формалізованими можливостями діагностики її чинників, ніж підходи, засновані на лінійній логіці. Його алгоритм виявляється доволі ефективним як під час попередньої оцінки напрямків та області пошуку альтернативних рішень, так і в процесі ув’язування отриманих альтернатив в комплексне рішення. Упорядкування структури моделі прийняття рішення на практиці може бути трудомістким процесом, але, за необхідності, її можна коригувати, наповнюючи новими даними та застосовувати багаторазово, що надає можливість більш ефективно вирішувати типові завдання антикризового фінансового управління.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27858
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2003-6565657925-1-PB.pdf594,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.