Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27853
Название: Розроблення модуля «Реєстратура медичного закладу» на базі веб-технологій
Авторы: Решитнякова Ю.
Ключевые слова: медична інформаційна система
реєстратура
case діаграми
база даних
postgresql
reactjs
nestjs
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Решитнякова Ю. Розроблення модуля «Реєстратура медичного закладу» на базі веб-технологій: дипломний проєкт на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 122 «Комп’ютерні науки» / Ю. Решитнякова. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є процес розроблення та проектування web-застосунку для запису пацієнтів до лікаря у медичних закладах шляхом використання web технологій. Предметом дослідження є технології та методи реалізації запису до лікаря в online-режимі. Метою дипломного проекту є організація процедури запису до лікаря шляхом розроблення web-модуля. Метод проектування – використання програмних систем WebStorm, Ramus Educational, Online Visual Paradigm, Moqups, PgAdmin. У розробці використовується фреймворк Nest.js для back-end частини та бібліотека React.js для front-end частини. У результаті виконання проекту розроблено модуль програмного продукту під назвою «Your health», який дозволяє полегшити процес запису до лікаря та відстежувати навантаженість лікарів. Результатами розробки з мінімальними змінами зможе користуватись будь-яка лікарня.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27853
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Решитнякова_Юлія_Віталіївна_122_Комп_ютерні_науки.pdf3,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.