Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27852
Название: Тестування доступності веб-застосунку для людей з обмеженими можливостями
Авторы: Павленко К.
Ключевые слова: тестування доступності
скрінрідер
букмарклет
інклюзія
розширення браузера
баг-репорт
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Павленко К. Тестування доступності веб-застосунку для людей з обмеженими можливостями: дипломний проєкт на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 122 «Комп’ютерні науки» / К. Павленко. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом дослідження є Сайт персональних навчальних систем (ПНС) Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, який розроблено на основі навчальної платформи Moodle. Метою дипломного проекту є перевірка веб застосунку на доступність для отримання повноцінної освіти людьми з вадами. Сторінки веб-застосунку протестовані з використанням наступних інструментів та технологій: Ramus Educational, Visual Paradigm, WAVE, NVDA, розширення Google Chrome. У результаті тестування доступності створено баг репорти, які дозволять підвищити рівень доступності веб застосунку до мінімально необхідного, щоб людей з обмеженими можливостями могли повноцінно користуватися ним для отримання вищої освіти. Результати тестування можуть бути використані відділом розробки в Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця для покращення отримання інклюзивної освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27852
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_Павленко_Катерина_Сергіївна_122_Комп_ютерні_науки.pdf2,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.