Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27851
Название: Розроблення мобільного застосунку для здійснення регулярних платежів
Авторы: Тимошевський Д.
Ключевые слова: Django
Android API
case-діаграми
web-технології
мобільні технології
база даних
регулярні платежі
підписки
об’єктно-орієнтоване програмування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Тимошевський Д. Розроблення мобільного застосунку для здійснення регулярних платежів: дипломний проєкт на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. Тимошевський – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Об’єктом проектування є функціональні елементи, архітектура, інформаційне і програмне забезпечення модуля здійснення регулярних платежів. Мета дипломного проекту – створення зручного мобільного застосунку для управління існуючими та здійснення нових регулярних платежів на базі клієнт-серверної архітектури, Web- та мобільних технологій. Предмет дослідження – методи та технології здійснення регулярних платежів та управління ними шляхом використання мобільних та Web-технологій. Пояснювальна записка дипломного проекту містить результати проектування та реалізацію модуля здійснення регулярних платежів на базі мобільних та web-технологій. Метод проектування – використання сучасних спеціалізованих програмних засобів та систем, таких як Visual Paradigm та Lucidchart. Модуль розроблений у програмному середовищі Android Studio та PyCharm. Отриманий модуль реалізує здійснення регулярних платежів за допомогою web-технологій Django та мобільних технологій Android API, що є найбільш стабільними і розповсюдженими серед наявних технологій відповідних сфер. Результат розробки буде впроваджений на підприємстві ФОП Тимошевський Данило Сергійович.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27851
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.