Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27795
Название: Положення про проведення Міжнародного Кінофестивалю «Дизайн-мислення як спосіб перетворення математики у робочий інструмент майбутніх менеджерів»
Авторы: Лебедєв С. С.
Хвостенко В. С.
Ключевые слова: дизайн-мислення
математичний інструментарій
менеджмент
бізнес-тренінг
удосконалення освітнього процесу
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Положення про проведення Міжнародного Кінофестивалю «Дизайн-мислення як спосіб перетворення математики у робочий інструмент майбутніх менеджерів» / С. С. Лебедєв, В. С. Хвостенко; заявка від 22 липня 2021 р. № c202103894 про реєстрацію авторського права на твір // Рішення про реєстрацію авторського права на твір Державного підприємства «Український інститут інтелектуальної власності» (Укрпатент). – Київ, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано методичний підхід до викладання дисциплін математичного спрямування під час професійної підготовки менеджерів з використання принципів дизайн-мислення. Визначена доцільність такого підходу як при проведенні бізнес-тренінгів, так і у загальному освітньому процесі, що сприяє застосовуванню набутих знання і навичок у професійній діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27795
Располагается в коллекциях:Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір (ВМЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3.Лебедєв_рішення_ Av_Pr - 21.pdf458,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.