Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27735
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. | - |
dc.contributor.author | Сисоєва С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-19T18:42:32Z | - |
dc.date.available | 2022-06-19T18:42:32Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг / О. Давидова, С. Сисоєва // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ., м. Львів, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. І. Боберського, 2022. – С. 61-64. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27735 | - |
dc.description.abstract | У публікації надано сутність обслуговування у готелі, як основної складової індустрії гостинності. Визначено необхідність тактовної поведінки працівників готелю та фактори, що її обумовлюють. Охарактеризовано культуру поведінки готельного працівника та її складові. Відзначено необхідність забезпечення високої якості обслуговування відвідувачів шляхом колективних зусиль працівників усіх служб готелю на основі впровадження передового досвіду, нової техніки і технологій. Наведено ключові рушійні фактори зростання конкурентоздатності закладу на ринку готельних послуг. Акцентовано увагу на завданнях керівників підприємств готельного бізнесу у напрямку навчання та мотивація персоналу, подолання комунікативних бар’єрів, поширення етичних норм, та формуванню ефективної крос-культурної комунікації. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельний бізнес | ru_RU |
dc.subject | послуга | ru_RU |
dc.subject | персонал | ru_RU |
dc.subject | культура | ru_RU |
dc.subject | якість | ru_RU |
dc.title | Організація гостинності та крос-культурні особливості в сфері послуг | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 789,86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.