Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27635
Название: Комплексна оцінка якості цифрового друку
Авторы: Гордєєв А. С.
Ключевые слова: якість
цифровий друк
стандартизація
цифрові зображення
тестування
методика
прогнозування
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Гордєєв А. С. Комплексна оцінка якості цифрового друку / А. С. Гордєєв // Поліграфія і видавнича справа, 2021. – № 2 (82). – С. 29-36.
Краткий осмотр (реферат): Розглянути сучасні підходи оцінки якості цифрового друку. Існуючі в галузі стандарти управління якістю поліграфічної продукції розроблялися для класичних видів друку. Вони не враховують особливостей формування цифрових зображень та перенесення закладених у макет параметрів на готовий виріб. Немає стандартизованої методики тестування цифрової техніки з точки зору якості кінцевого продукту. В роботі розроблена комплексна методика яка за рівних умов дозволяє прогнозувати якість відбитків та визначати співвідношення ціна – якість для різних машин цифрового друку. Результати проведеного тестування та розрахований на їх основі комплексний показник якості збігаються з візуальною оцінкою відбитків, що досліджуються, отриманих з різних цифрових друкарських комплексів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27635
Располагается в коллекциях:Статті (КСіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья Гордеев.pdf752,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.