Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27574
Название: «Мемна персона» та боротьба з її впливом: історія Дональда Трампа
Авторы: Старкова Г. В.
Ключевые слова: мем
мемна персона
Дональд Трамп
пропаганда
дезінформація
медіагігієна
Know Your Meme
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Старкова Г. В. «Мемна персона» та боротьба з її впливом: історія Дональда Трампа / Г. В. Старкова // Філологічні науки: сучасні тенденції та фактори розвитку: матер. міжнар. наук.-практ. конф., м. Одеса, 28-29 січ. 2022 р. – Одеса: Південноукраїнська організація «Центр філологічних досліджень», 2022. – С. 151-154.
Краткий осмотр (реферат): 45-й президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп — політичний діяч, який завдяки своїй неординарній і провокативній поведінці призвів до появи великої кількості мемів, ба більше: сама його поведінка стала мемом. У США Трамп мав впізнаваність як спадковий багатій, власник бренду конкурсів краси «Міс Всесвіт» та ведучий популярного реаліті-шоу «Учень» (The Apprentice) на телеканалі NBC, але світового масштабу слава досягла під час президентської виборчої кампанії у 2015-2016 роках. У статті про 45-го президента США на присвяченому мемам енциклопедичному ресурсі «Know Your Meme» згадується майже два десятки зразків фольклору, що поширювалися користувачами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27574
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Старкова. Мемна персона.pdf132,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.