Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27448
Название: Методичні підходи до управління інноваційним розвитком підприємства
Авторы: Усенко Н. М.
Ключевые слова: інноваційна діяльність
інноваційний розвиток
нововведення
еволюційний менеджмент
системно-інтеграційний підхід
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Усенко Н. М. Методичні підходи до управління інноваційним розвитком підприємства / Н. М. Усенко // Теоретичні та практичні аспекти розвитку науки та освіти: матер. V міжнар. наук.-практ. конф., м. Львів, 30-31 трав. 2022 р.: тези допов. – Львів: Львівський науковий форум, 2022. – С. 6-8.
Краткий осмотр (реферат): В роботі було досліджено сутність інноваційного розвитку підприємства, проведений аналіз методичних підходів до управління інноваційним розвитком підприємства та визначення їх відмінностей, а також визначення основних тенденції управління нововведеннями на підприємстві. Запропоновані методичні підходи до управління інноваційним розвитком підприємства, що характеризується спрямованістю на стадію науково-технічної підготовки виробництва; по-друге, наявністю наукових структур у керованій підсистемі; по-третє, присутністю підрозділів забезпечення у керованій системі, що здійснюють підготовку основного виробництва; по-четверте, участю підрозділів основного виробництва у підготовці виробництва.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27448
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Усенко_тези.pdf700,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.