Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26962
Название: Застосування комп'ютерного моделювання для вдосконалення просування кондитерських виробів
Авторы: Мороз А. П.
Ключевые слова: просування кондитерських виробів
smm
seo
зовнішня реклама
email−маркетинг
комп'ютерне моделювання
anylogic
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Мороз А. П. Застосування комп'ютерного моделювання для вдосконалення просування кондитерських виробів: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 122 "Комп’ютерні науки" / А. П. Мороз. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є вдосконалення просування кондитерських виробів на підприємстві за допомогою імітаційного моделювання. Об’єктом роботи є процес просування продукції на підприємстві «Фаворіто». Предметом роботи є сукупність теоретичних та практичних засад та методів моделювання для вдосконалення просування на підприємстві. Пояснювальна записка дипломного проекту містить 3 розділи. У першому розділі роботи було розглянуто об'єкт дослідження та визначено завдання дослідження. Наведено загальну характеристику підприємства та визначено особливості методів просування. У другому розділі було розглянуто особливості моделювання як методу вдосконалення просування, визначено методи та моделі для вирішення завдань дослідження. Окрім цього, було описано етапи моделювання на підприємстві. У третьому розділі було описано обраний засіб моделювання, створено моделі просування кондитерських виробів в Україні та закордоном, проаналізовано результати моделювання. Результатом роботи є розгляд ролі моделювання в маркетингу та просуванні продукції, порівняльний аналіз засобів імітаційного моделювання, комп’ютерні моделі, створені в програмі AnyLogic, які допомагають оцінити ефективність роботи кожного рекламного методу окремо та спільний вплив усіх методів. Отримані результати можуть бути використані під час просування будь-якого кондитерського виробу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26962
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мороз_А.П..........pdf2,77 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.