Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26959
Название: Моделювання та моніторинг роботи з великими даними на хмарній платформі Azure
Авторы: Лістьєв З. С.
Ключевые слова: azure
моделі придбання
dtu
база даних
моніторинг
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Лістьєв З. С. Моделювання та моніторинг роботи з великими даними на хмарній платформі Azure: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 122 "Комп’ютерні науки" / З. С. Лістьєв. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження  процес роботи з реляційними базами даних з використанням моделей придбання на хмарній платформі Microsoft Azure. Предмет дослідження  методи та засоби формування запитів різної складності та моніторингу роботи з реляційними базами даних на хмарній платформі Microsoft Azure. Мета дипломної роботи  отримання рішення за економічними та продуктивними показниками роботи та моніторингу реляційних баз даних великих об’ємів на платформі Azure. Пояснювальна записка дипломного проекту містить 3 розділи. У першому розділі роботи було проаналізовано проблематику моделювання бази даних з великими даними. Наведено коротку характеристику об’єкту управління та описано засоби для роботи з реляційними базами даних. У другому розділі було описано моделювання моделі придбання Azure. Розглянуто алгоритм проведення експерименту для оцінки роботи з великими даними засобами хмарної платформі. У третьому розділі було описано проведення експериментів та візуалізовано результати дослідження у вигляді таблиць, графіків та діаграм. Результатом роботи є модель створена за допомогою хмарної платформі Azure. Ця модель дає можливість оцінити ефективність роботи моделей придбання на основі DTU, оцінити співвідношення вкладених коштів та отриманого результату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26959
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лiст_eв..........pdf1,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.