Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26853
Название: Групування страхових компаній за рівнем адаптованості до цифровізації страхового ринку
Авторы: Внукова Н. М.
Кіріна І. В.
Ключевые слова: страховик
кластерний аналіз
адаптованість
діджитал трансформації
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Групування страхових компаній за рівнем адаптованості до цифровізації страхового ринку / Н. М. Внукова, І. В. Кіріна // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : збірник тез доповідей I міжнар. наук.-практ. конф., 25 лист. 2021 р. : тези допов. [Електронний ресурс]. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. – С. 185-187.
Краткий осмотр (реферат): Посилення регуляторних вимог до страхової діяльності, швидкий розвиток цифрових технологій, поширення попиту на інтернет-послуги впливає на постійні трансформації у діяльності страховиків. У роботі використано кластерний аналіз для проведення групування провідних страхових компаній України відповідно до їхньої адаптованості до діджитал трансформацій. У результаті кластеризації за обсягом страхових премій страховиків відносно показників, що характеризують можливість адаптуватися до умов переходу до цифрової економіки України, отримано три кластери.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26853
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_НМ_Кiрiна_I__БI_Каоазiна__ВН__November_25_2021.pdf713,39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.