Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 21-30 из 119.
назад
1
2
3
4
5
6
...
12
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності
Івашура А. А.
;
Протасенко О.
2022
Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблем
Івашура А. А.
2022
Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of Ukraine
Ivashura A.
;
Protasenko O.
;
Mykhailova E.
;
Severinov O.
2022
Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинності
Івашура А. А.
2022
Особливості сталості виробництва під час пандемії
Івашура А. А.
2022
Соціальні чинники екораціональності
Івашура А. А.
2022
Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2022
Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
Просмотр
Автор
23
Безсонний В. Л.
14
Давидова О. Ю.
13
Івашура А. А.
12
Protasenko O.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
9
Черевична Н. І.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
6
Khaustova T.
.
дальше >
Тема
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
споживач
7
safety
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
дальше >
по дате выпуска
57
2023
45
2022
10
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021