Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 51-60 из 123.
назад
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
13
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Ergonomics 4.0: digitalization problems and overcoming them
Protasenko O.
;
Mygal G.
2023
Transformation of the approach to labour safety at the enterprise under digitalization
Protasenko O.
;
Mygal G.
2023
Методика оцінки екологічного стану водойми на основі ентропійно зваженого індексу якості води
Безсонний В. Л.
2023
Визначення екологічного стану кременчуцького водосховища на основі інформаційної ентропії
Безсонний В. Л.
;
Пляцук Л. Д.
;
Пономаренко Р. В.
;
Третьяков О. В.
2022
Assessment of Environmental Risks from the Impact of Domestic and Industrial Effluents
Bezsonnyi V.
2023
Інформаційно-ентропійні методи аналізу ризиків та управління надійністю в системах критичної інфраструктури
Безсонний В. Л.
;
Третьяков О. В.
2023
Оптимізація систем захисту критичної інфраструктури на основі інформаційної ентропії
Безсонний В. Л.
;
Третьяков О. В.
;
Доронін Є. В.
2023
Ентропійнинй підхід до оцінки екологічної безпеки водних ресурсів
Безсонний В. Л.
;
Пляцук Л. Д.
;
Третьяков О. В.
2024
Інновації у готельному і ресторанному бізнесі. Методичні рекомендації до виконання комплексної курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
2024
Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Черевична Н. І.
;
Крамаренко Д. П.
Просмотр
Автор
23
Безсонний В. Л.
15
Давидова О. Ю.
13
Івашура А. А.
12
Protasenko O.
11
Черевична Н. І.
10
Протасенко О. Ф.
9
Третьяков О. В.
7
Сисоєва С. І.
6
Andrieieva S.
6
Khaustova T.
.
дальше >
Тема
10
підприємство
10
індустрія гостинності
9
забруднення води
8
споживач
7
safety
7
готельно-ресторанне господарство
7
готельно-ресторанний бізнес
7
заклад
7
послуга
7
продукція
.
дальше >
по дате выпуска
57
2023
45
2022
14
2024
3
2019
2
2018
1
2020
1
2021