Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 41-50 из 123.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЖуков В. В.
2022Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in UkraineIvashura А.; Protasenko O.
2022Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривівЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Буторіна Д. Д.
2022Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинностіЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Система фермерство – гостинність як інноваційна модельІвашура А. А.
2022Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2022Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистемКостенко В. І.; Протасенко О. Ф.
2022Реалізація принципів сталого розвитку у питаннях безпеки на виробництвіЛебедєва А. А.; Протасенко О. Ф.
2022Роль екологічних потреб працівника у створенні безпечних умов праціПротасенко О. Ф.; Мигаль Г. В.
2023Ergonomic thinking in the design of human-machine systemsMygal G.; Protasenko O.; Kobrina N.; Mykhailova E.