Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.date.accessioned2021-11-30T09:51:12Z-
dc.date.available2021-11-30T09:51:12Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОснови гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] / укл. В. О. Козуб. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – 18 с. (укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26488-
dc.description.abstractПодано робочу програму навчальної дисципліни «Основи гастрономії та сервісології», компетентності та результати навчання, її зміст за модулями і темами, методи навчання та викладання, порядок і систему поточного та підсумкового контролю знань студентів. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectгастрономіяru_RU
dc.subjectгастрономічні товариru_RU
dc.subjectгастрономічний туризмru_RU
dc.subjectпотребаru_RU
dc.subjectпослугаru_RU
dc.subjectсервісru_RU
dc.subjectсервісологіяru_RU
dc.subjectсервісна діяльністьru_RU
dc.titleОснови гастрономії та сервісології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ОГС.pdf1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.