Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25828
Название: Міжнародна діяльність ХНЕУ ім.С.Кузнеця
Авторы: Доброскок Ю. Б.
Ключевые слова: програми міжнародної академічної мобільності студентів та викладачів
міжнародна діяльність
спільні програми двох дипломів з європейськими університетами
центри міжнародного співробітництва
міжнародна комунікативна активність
позиціонування Університету в міжнародних рейтингах
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Доброскок Ю. Б. Міжнародна діяльність ХНЕУ ім.С.Кузнеця / Ю. Б. Доброскок // Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця – 2020: монографія / за заг. редак. В.С. Пономаренка. – Харків: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – С. 303-367.
Краткий осмотр (реферат): Розділ в колективній монографії до 90-річчя ХНЕУ ім. С. Кузнеця присвячений розвитку міжнародної діяльності в Університеті. Окреслено основні стратегічні завдання в аспекті Забезпечення позиціонування університету у світовому освітньому просторі на основі формування гідного іміджу університету, міжнародної репутації, реалізації Європейської кредитно-трансферної системи, конкурентних переваг у науковій сфері, висвітлення результатів наукової та науково-дослідної діяльності. Розглянуті основні напрямки розвитку міжнародної діяльності, які реалізуються в університет: членство в міжнародних асоціаціях та організаціях, робота центрів міжнародного співробітництва, міжнародна комунікативна активність, програми академічної мобільності, спільні програми двох дипломів з європейськими університетами, участь Університету в міжнародних рейтингах та ін. Визначено мету міжнародної діяльності ХНЕУ ім. С. Кузнеця як формування гідного іміджу (бренда) університету у світовому та національному освітніх просторах, його міжнародної репутації. Одним із пріоритетних напрямів міжнародного співробітництва університету є участь у грантових проєктах, що надає можливість укріплювати міжнародні зв’язки університету, знаходити нових партнерів та проводити дослідження, що фінансуються міжнародними інституціями, підвищують імідж ХНЕУ ім. С. Кузнеця в європейському та світовому університетському просторі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25828
Располагается в коллекциях:Монографії (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Монографiя_Мiжнародна_дiял_нiст__ХНЕУ.pdf1,67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.