Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25807
Название: Інноваційна активність праці в контексті підвищення якості вищої освіти
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Золенко А. С.
Ключевые слова: інноваційна активність
праця
вища освіта
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Гавкалова Н. Л. Інноваційна активність праці в контексті підвищення якості вищої освіти / Н. Л. Гавкалова, А. С. Золенко // Інфраструктура ринку. Електронний науково–практичний журнал. ‒ Одеса: Гельветика, 2020. ‒ Вип. 50. – С. 290–293.
Краткий осмотр (реферат): В роботі визначено важливість використання інформаційних технологій, які застосовуються в усіх сферах суспільного життя та впливають на перехід суспільства до нового технологічного укладу та новаційного типу економіки. Обґрунтовано актуальність теми дослідження, а саме, те що, праця повинна мати інноваційну спрямованість за дотримання умов переходу до нового технологічного укладу, тобто такий характер новацій в підприємницькому середовищі вимагає створення відповідних умов для забезпечення інноваційної активності праці через зв’язок влади, бізнесу і освіти, створення підприємницьких університетів та зміни освітнього контенту в сучасному українському суспільстві. Надано принципи до управління розвитком персоналу. Стимулюється інтеграція освіти в корпоративний сектор, що сприяє цілісному інституційному утворенню, яке забезпечує роботу над вирішенням проблемам. Виокремлено основні чинники, що стримують інноваційну активність праці населення в Україні. Визначені умови розвитку інноваційної складової праці. Виявлено, що сутність забезпечення інноваційної активності праці полягає у формуванні сукупності організаційно-економічнихпараметрів системи.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25807
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Гавкалова-3оленко.doc.pdf223,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.