Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтаверська Т. О.-
dc.contributor.authorФролова Т. В.-
dc.date.accessioned2021-03-05T09:26:23Z-
dc.date.available2021-03-05T09:26:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСтаверська Т. О. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 лист. 2020 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845-
dc.description.abstractРозглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру).ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectінноваціїru_RU
dc.subjectінноваційні технологіїru_RU
dc.subjectбізнес-процесru_RU
dc.subjectінноваційний кластерru_RU
dc.subjectресторанний бізнесru_RU
dc.titleСучасні види інновацій у ресторанному бізнесіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
TEZU_Конкурентоспроможність та інновації_2020.pdf613,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.