Методичні матеріали (ОБК) : [276] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 276
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Облікові інформаційні системи в фінансовому менеджменті та стратегічному аналізі : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняКурган Н. В.
2023Accounting and control design in enterprise management : syllabus of the academic discipline for students of specialty 071 «Accounting and taxation» educational programs « Accounting and audit» for second (Master's) degreePylypenko A.
2023Облік діяльності та управління витратами підприємств. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняЛабунська С. В.
2023Аудит. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняКожушко О. В.; Лядова Ю. О.
2023Організація обліку діяльності суб’єктів різних форм господарювання : робоча програма навчальної дисципліни для студентів для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2023International financial reporting standards: syllabus of the academic discipline for students of specialty 051 «Economics» educational programs «International Economics» for first (Bachelor's) degreeKudina O. M.
2023Accounting : syllabus of the academic discipline for students of specialty 075 «Marketing» educational programs «Marketing» for first (Bachelor's) degreeKudina O. M.
2022Вступ до фаху : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Аналіз господарської діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняЛабунська С. В.; Пилипенко А. А.; Безкоровайна Л. В.; Лядова Ю. О.
2023Методологія наукових досліджень в обліку, аналізі, аудиті та оподаткуванні : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Обліково-фінансова аналітика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" першого (бакалаврського) рівняАзаренков Г. Ф.
2023Бухгалтерський облік та підприємницька звітність : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2023Бухгалтерський облік : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» першого (бакалаврського) рівняЧасовнікова Ю. С.
2023Облікові інформаційні системи в фінансовому менеджменті та стратегічному аналізі : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняЄремейчук Р. А.
2023Організація бухгалтерського обліку і контролю в управлінні підприємством : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 "Облік і оподаткування" освітньої програми "Облік і аудит" другого (магістерського) рівняПилипенко А. А.
2022Міжнародні стандарти аудиту і податкове консультування : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняЛядова Ю. О.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» другого (магістерського) рівняЛабунська С. В.; Безкоровайна Л. В.; Лядова Ю. О.; Часовнікова Ю. С.
2022Державний фінансовий контроль : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняКожушко О. В.
2022Аудит: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньої програми «Облік і аудит» першого (бакалаврського) рівняКожушко О. В.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 21 по 40 из 276