Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24364
Название: Підвищення ефективності розв’язування задач Machine Learning на основі вбудованих мовних засобів SQL Server
Авторы: Коскіна А. С.
Ключевые слова: автоматизація
алгоритм
аналіз даних
дослідження
експеримент
лінійна регресія
машинне навчання
методи програмної реалізації машинного навчання
модель
навчання моделі
прогнозування
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Коскіна А. С. Підвищення ефективності розв’язування задач Machine Learning на основі вбудованих мовних засобів SQL Server: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 126 «Інформаційні системи і технології» / А. С. Коскіна. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020.
Краткий осмотр (реферат): Об’єкт дослідження – процеси вирішення задач в Machine Learning. Предмет проектування – методи та алгоритми вирішення задач машинного навчання з використанням можливостей SQL Server Machine Learning Services. Мета дипломної роботи – дослідження засобів вирішення задач в Machine Learning за допомогою SQL Server Machine Learning Services для визначення найбільш ефективного методу їх програмної реалізації: з використанням вбудованих мовних засобів SQL Server або класичного способу обробки даних. Визначено спосіб, який дозволить збільшити ефективність розв'язування задач прогнозування даних у 2 – 4 рази, використовуючи алгоритми машинного навчання. Отримані результати можуть бути впроваджені в багатьох сферах: виробництво, транспорті системи, медицина, освіта і т.д., що дозволить оптимізувати процес роботи з даними та працювати в режимі реального часу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24364
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ІС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коскiна.....2.pdf1,47 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.