Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23459
Название: Актуалізація питань застосування аутстафінгу та аутсорсингу персоналу
Авторы: Ачкасова О. В.
Ключевые слова: аутсорсинг
аутстафінг
аутсорсинг персоналу
ризики
процедура вибору компанії-провайдера
договір аутстафінгу
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Ачкасова О. В. Актуалізація питань застосування аутстафінгу та аутсорсингу персоналу / О. В. Ачкасова // Регіональна економіка та управління. – 2020. – №1 (27). – Ч. 1. – С. 25–28.
Краткий осмотр (реферат): На основі аналізу літературних джерел та вивчення практичного досвіду у сфері надання послуг аутстафінгу та аутсорсингу персоналу в Україні, доведена актуальність реалізації цих методів управління. Узагальнено переваги від здійснення аутстафінгу та аусторсингу персоналу вітчизняними підприємствами. Визначено приховані загрози та проблеми, що виникають під час реалізації даних методів управління. Запропоновано процедуру вибору компанії-провайдера послуг кадрового аутсорсингу, що дозволить вітчизняним підприємствам уникнути прихованих загроз та ризиків від здійснення аутсорсингу та забезпечить отримання відповідних переваг від його застосування. Надано рекомендації щодо удосконалення змісту договору аутстафінгу для підвищення соціальної захищеності аутстафінгових працівників.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23459
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ачкасова.pdf184,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.