Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23192
Название: Демократична децентралізація та діджиталізація органів влади: досвід євросоюзу
Авторы: Гавкалова Н. Л.
Лола Ю. Ю.
Ключевые слова: реформа децентралізації
демократизація суспільства
діджиталізація
об’єднані територіальні громади
програми Євросоюзу
Дата публикации: 2019
Издательство: Гавкалова Н. Демократична децентралізація та діджиталізація органів влади: досвід євросоюзу / В. Гавкалова, Ю. Лола // Інфраструктура ринку. – 2019. - № 36. - С. 300-306.
Краткий осмотр (реферат): В статті встановлено дослідження моделі реформи децентралізації в Україні та напрямів її підтримки програмами Євросоюзу. В роботі виділено особливості реформи децентралізації в Україні, що поєднує адмі- ністративну, політичну та фіскальну децентралізацію, розроблено модель децентралізації, розглянуто напрями підтримки адміністративно-територіальних змін Євросоюзом. Доведено, що ефективність реалізації реформи децентралізації може ґрунтуватися тільки на реструктуризації державних послуг та діджиталізації органів влади шляхом формування електронного уряду. Проаналізовано вплив реформ на рейтинг країни у відповідності до глобальних міжнародних індексів. Визначено переваги використання уніфікованої моделі децентралізації органів влади, яка може забезпечити необхідний рівень підзвітності та прозорості у вирішенні багатьох загальних проблем регіонального розвитку в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23192
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Демократична децентралізація та діджиталізація органів влади.pdf302,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.