Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22814
Название: Методи прогнозування технологічного розвитку: перспективи для України
Авторы: Полякова О. Ю.
Шликова В. О.
Ключевые слова: прогнозування
технологічний розвиток
методи
форсайт
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Полякова О. Ю. Методи прогнозування технологічного розвитку: перспективи для України / О. Ю. Полякова, В. О. Шликова // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали між нар. науково-практ. інтернет-конф., 14 лист. 2019 р. - Х.: Харківський нац.-ий екон. ун-т ім. С. Кузнеця, 2019. – С. 205-208.
Краткий осмотр (реферат): Прогнозування технологічного розвитку широко використовуються у країнах світу як ключовий інструмент для розробки та впровадження дослідницької та інноваційної політики. У роботі розглянуто методи та підходи, що використовуються для прогнозування в цій сфері. Зазначено, що в Україні необхідною є розробка методології та проведення на основі світового досвіду дослідження з прогнозування технологічного розвитку країни для визначення потенційних можливостей та пріоритетів. Результати мають стати базисом для подальшого стратегування соціального-економічного розвитку країни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22814
Располагается в коллекциях:Статті (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_11_2019_Харків_Полякова_Шликова.pdf615,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.