Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22813
Название: Статистичне оцінювання тиску на ринку праці України
Авторы: Аксьонова І. В.
Ключевые слова: ринок праці
тиск на ринку праці
економічно активне населення
попит робочої сили
пропозиція робочої сили
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Аксьонова І. В. Статистичне оцінювання тиску на ринку праці України / І. В. Аксьонова // Проблеми економіки. - 2019. - № 4. – С. 33-40.
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає в проведенні статистичного аналізу основних тенденцій розвитку вітчизняного ринку праці та оцінювання тиску з боку різних соціально-демографічних груп населення на його формування й розвиток. У результаті дослідження було виділено групи населення, які формують ринок праці, здійснено аналіз динаміки основних демографічних показників населення, що характеризують ринок праці та впливають на його формування, розглянуто тенденцію показників, що спричиняють тиск на ринок праці, проаналізовано співвідношення попиту, пропозиції та працевлаштування робочої сили в динаміці, проведено порівняння регіонів України за співвідношенням кількості безробітних, вакансій та середньої заробітної плати за вакансіями.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22813
Располагается в коллекциях:Статті (СЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Аксьонова.pdf568,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.