Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22636
Название: Інноваційна стратегія як основа розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства
Авторы: Доброскок Ю. Б.
Ключевые слова: інновації
інноваційна діяльність
інноваційна стратегія
механізм управління інноваційною діяльністю
управлінське рішення
розвиток ЗЕД підприємства
стратегічне планування
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Доброскок Ю. Б. Інноваційна стратегія як основа розвитку зовнішньоекономічної діяльності підприємства / Ю. Б. Доброскок // Бізнес Інформ. – 2019. – № 11.
Краткий осмотр (реферат): В статті вивчено різні інтерпретації визначення стратегії інноваційного розвитку підприємства. Досліджено основні проблеми формування ефективного механізму управління інноваційною діяльністю підприємства, яке здійснює зовнішньоекономічну діяльність (ЗЕД). Встановлено зв'язок між напрямками інноваційного розвитку підприємства з складовими інтелектуального капіталу підприємства. Досліджено, що стратегічне управління - це комплекс дій, що забезпечують розробку та реалізацію місії підприємства, найважливіших ключових цілей організації та засобів їх досягнення, що забезпечують її розвиток в конкурентному та нестабільному зовнішньому середовищі. Виявлено, що інноваційна стратегія у ЗЕД підприємства в умовах швидкого розвивитку сучасного ринку є основою його розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22636
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Доброскок Ю.Б..pdf269,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.