Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911
Название: | Розміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарстві |
Авторы: | Шиян Д. В. Божко М. В. |
Ключевые слова: | структура витрат постійні витрати ефективність виробництва конкурентоспроможність виробництва коефіцієнта структури постійних витрат |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Шиян Д. В. Розміри посівних площ як фактор формування конкурентноспрожності підприємств в сільському господарстві / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність національної економіки : матеріали ХVІІІ міжнар. науково-практ. конф., 4-5 жовт. 2018 р. : тези допов.– К., 2018. – С. 107-111. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглядатися методичні та практичні аспекти поділу витрат на постійні та змінні. На прикладі сільськогосподарських підприємств Харківської області був використаний графічний метод визначення величини постійних витрат при виробництві пшениці і кукурудзи на зерно. Було встановлено, що величина постійних витрат змінюється в залежності від рівня інтенсивності виробництва. Був зроблений висновок, що у підприємств з найбільшим рівнем витрат на гектар посівної площі величина постійних витрат зменшувалася в порівнянні з підприємствами з меншим рівнем витрат. Даний фактор формує більш високий рівень конкурентоспроможності виробництва. Продовжено авторський підхід до визначення коефіцієнта структури постійних витрат. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21911 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шиян Д.В. Tesi_2018_ost-107-111.pdf | 171,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.