Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Title: | Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства |
Authors: | Матвієнко-Біляєва Г. Л. |
Keywords: | підприємство конкурентоспроможність конкуренція конкурентоспроможність продукції конкурентні переваги |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Матвієнко-Біляєва Г. Л. Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези допов. ХXVІІ міжнар. науково-практ. конф. MicroCAD-2019, 15-17 трав. 2019 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Х.: НТУ «ХПІ», 2019. - Ч. IІІ. – С. 158-161. |
Abstract: | Стаття присвячена актуальним питанням визначення напрямків «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують. Проаналізовано та систематизовано фактори підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в мінливому середовищі. Узагальнено використання провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції; Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907 |
Appears in Collections: | Статті (ЕПОБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л.(2).pdf | 145,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.