Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 61-70 из 385.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Адміністративний менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняВелика О. Ю.; Костіна О. М.
2020Корпоративне управління. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняВелика О. Ю.
2018Організація та інформаційне забезпечення управлінської діяльності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 125 "Кібербезпека" першого (бакалаврського) рівняМерхо О.; Мерхо А.; Merho A.
2018Інноваційний та інвестиційний менеджмент: робоча програма для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) рівняВерещагіна Г. В.; Верещагина А. В.; Vereshchagina G.
2018Основи науково-аналітичних досліджень: робоча програма навчальної дисципліни студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняЯстремська О. М.; Строкович Г. В.; Ястремская Е. М.; Строкович А. В.; Iastremska O. M.; Strokovych H. V.
2018Реінжиніринг бізнес-процесів: робоча програма для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» другого (магістерського) рівняСамойленко В. В.; Заславська К. А.; Samoilenko V. V.; Zaslavska K. A.
2020Логістика : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняКолодізєва Т. О.
2020Інфраструктура товарного ринку, товарознавство: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 073 «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівняСігаєва Т. Є.
2020Маркетинговий менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівняПасько М. І.
2020Управління іміджем підприємства. Методичні рекомендації до практичних завдань та самостійної роботи для студентів усіх спеціальностей другого (магістерського) рівняПасько М. І.