Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/14146
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАфанасьєв М. В.-
dc.contributor.authorМатвієнко-Біляєва Г. Л.-
dc.date.accessioned2016-10-10T07:36:23Z-
dc.date.available2016-10-10T07:36:23Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРобоча програма навчальної дисципліни "Економіка підприємства" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх форм навчання [Електронний ресурс] / укл. М.В. Афанасьєв, Г.Л. Матвієнко-Біляєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (871 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2016. - 57 с. - Загол. з титул. екрану.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/14146-
dc.description.abstractПодано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами. Вміщено плани лекцій, практичних, лабораторних та семінарських занять, матеріали щодо закріплення знань (завдання для самостійної роботи, контрольні запитання), критерії оцінювання знань студентів, професійні компетентності, якими повинен володіти студент після вивчення дисципліни. Рекомендовано для студентів галузі знань 0305 "Економіка і підприємництво" всіх форм навчання.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectекономіка підприємстваen_US
dc.subjectтрудові ресурсиen_US
dc.subjectосновні засобиen_US
dc.subjectамортизаціяen_US
dc.subjectсобівартість продукціїen_US
dc.subjectпоказники ефективностіen_US
dc.titleРобоча програма навчальної дисципліни "Економіка підприємства" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх форм навчанняen_US
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2016-Афанасьєв М. В., Матвієнко-Біляєва Г.Л.pdf756,75 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.