Просмотр собрания по группе - Заголовки

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
или введите несколько первых букв:  
Результаты 23088 по 23107 из 24311 < назад   дальше >
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Характеристика хортингу як виду рухової активностіРядова Л. О.; Кравченко О. С.; Веретельникова Н. А.
2013ХАРАКТЕРИСТИКА ІНВЕСТИЦІЙ В УКРАЇНІЗубріліна А. Б.
2014ХАРАКТЕРИСТИКИ КУЛЬТУРНОГО ЧЕЛОВЕКАГанова А. Ю.
1996Характеристики некоторых возмущений в D-области ионосферы во время магнитных бурь и солнечных вспышекГоков А. М.; Гритчин А. И.; Гоков О. М.; Гритчин А. І.; Gokov O. M.; Grishin A. I.
2018Характеристики української ділової культуриБлизнюк Т. П.; Blyznyuk T. P.
2013Характерні особливості інноваційної діяльності машинобудівної галузі УкраїниЖлобінська Ю. В.; Жлобинская Ю. В.; Zhlobinska Y. V.
2012ХАРАКТЕРНІ РИСИ І ТРУДНОЩІ ПЕРЕХОДУ УКРАЇНИ ДО РИНКОВОЇ ЕКОНОМІКИ ТА ВКЛЮЧЕННЯ ЇЇ В ІНТЕГРАЦІЙНІ ПРОЦЕСИПлачинта О. А.
2017Харківська та Київська лінгвістичні школи 20-30 рр. ХХ ст.: два підходи до формування літературного стандарту української мови з погляду Юрія ШевельоваЧеремська О. С.; Черемская О. С.; Cheremska O. S.
2021Харківська філологічна школа в історії українського мовознавства 20–30-х рр. ХХ ст.Черемська О. С.
2010Харківський національний економічний університет: Досвід перетворень, 2000-2010 рокиПономаренко В. С.; Кизим М. О.; Михайличенко Д. Ю.; Афанасьєв Н. В.; Ермаченко В. Е.; Зима О. Г.
2020Харківський «Виборчий округ. Місцеві»: журналістика без сенсаційності та скандалівСтаркова Г. В.; Кравченко Д.
2017Харківський регіон – центр розвитку транскордонного співробітництва УкраїниВнукова Н. М.; Гавкалова Н. Л.
2013Харченко В. С. Організаційно-правове забезпечення охорони бренда-
2023Харчова хімія та нутриціологія. Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняЛітвінова І. М.
2022Хеджування цінових і курсових ризиків за допомогою ф'ючерсної торгівліСедишев О. В.
2019Хмарні обчислення : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» другого (магістерського) рівняМінухін С. В.
2017Хокку как метатекстовый элемент в романе Б. Акунина «Алмазная колесница»Ковалева К. Л.; Шишкина В. Ю.
2017Хостели як колективні засоби розміщення в УкраїніАлдошина М. В.; Бондаренко Н. А.; Aldoshyna M. V.; Bondarenko N. A.
2013Храми Чернігівщини до монгольської епохи: проблеми сучасної вітчизняної історіографіїСвинаренко Н. О.; Свинаренко Н. О.; Svynarenko N. O.