Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 42.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2017Оцінка та аналіз ефективності виробництва : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" першого (бакалаврського) рівняГаврильченко О. В.; Кривобок К. В.; Гаврильченко Е. В.; Кривобок Е. В.; Havrylchenko O. V.; Krivobok K. V.
2014Робоча програма навчальної дисципліни "Менеджмент" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" всіх форм навчанняТретьяк О. П.; Козлова І. М.; Третьяк Е. П.; Козлова И. Н.; Tretiak O. P.; Kozlova I. M.
2017Підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств через підвищення ефективності здійснення їх логістичних процесівРуденко Г. Р.; Руденко А. Р.; Rudenko H. R.
2018Удосконалення логістичних бізнес-функцій торговельного підприємстваРуденко Г. Р.; Руденко А. Р.; Rudenko H. R.
2014Робоча програма навчальної дисципліни "РЕКЛАМНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ" для студентів спеціальності 8.03050701 "Маркетинг" усіх форм навчанняБєлікова Н. В.; Писаренко Г. О.; Беликова Н. В.; Писаренко Г. А.; Bielikova N. V.; Pisarenko G. O.
2017Теоретичні основи управління ризиками в інноваційній діяльності вітчизняних підприємствРуденко Г. Р.; Руденко А. Р.; Rudenko H. R.
2016Підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств через підвищення ефективності здійснення їх логістичних процесівРуденко Г. Р.; Руденко А. Р.; Rudenko H. R.
2018Основні методи і чинники стимулювання праці топ-менеджерівТутова А. С.
2019Економічне стимулювання топ-менеджерів як основа ефективного розвитку підприємстваТутова А. С.
2014Методические рекомендации к выполнению курсовой работы по учебной дисциплине "Менеджмент и администрирование: Менеджмент" для иностранных студентов направления подготовки 6.030601 "Менеджмент" заочной формы обученияПотьомкін С. К.; Яндола К. О.; Козлова І. М.; Потемкин С. К.; Яндола К. А.; Козлова И. Н.; Potiomkin S. K.; Yandola K. O.; Kozlova I. M.