Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9529
Название: Сутність концептуальних основ публічно-приватного партнерства
Авторы: Колесніченко В. Ф.
Остапенко В. М.
Ключевые слова: публічно-приватне партнерство
дефініція
специфічні риси
класифікація
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Колесніченко В. Ф. Сутність концептуальних основ публічно-приватного партнерства / В. Ф. Колесніченко, В. М. Остапенко // Экономика : проблемы теории и практики. – 2010. – Вип. 264. – Т. ІІ. – С. 371–382.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна Україна потребує нових моделей і механізмів, які можуть забезпечити стабільне економічне і соціальне піднесення. Необхідною умовою і ключовим чинником успіху соціоекономічного розвитку національної економіки на сучасному етапі є взаємодія держави, бізнесу і суспільства. Одним з перших кроків в цьому напрямку можна вважати публічно-приватне партнерство (ППП). Партнерство виступає також мірилом стану інституційного середовища, рівня розвитку і якості інститутів національної економіки. Тому постає необхідність в розробці рекомендацій та напрямів розвитку ППП, передумовою чого є визначення його концептуальних засад та особливостей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9529
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.