Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32639
Название: Особливості інноваційної діяльності медичних закладів
Авторы: Томах В. В.
Кончик Д. В.
Ключевые слова: іноваційна діяльність
іноваційний процес
інновації
науково-технічний прогрес
охорона здоров’я
медицина
медичний заклад
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Томах В. В. Особливості інноваційної діяльності медичних закладів / В.В. Томах, Д.В. Кончик // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XVІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. - С. 773 – 777.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано поняття іноваційного процесу в системі охорони здоров’я як частини науково-технічного прогресу та умови умови його розроблення і впровадження. Підкреслено необхідність реалізації інновацій як на рівні самого медичного закладу, так і на рівні держави. Виділено об’єктивні передумови необхідності інноваційного розвитку системи охорони здоров’я. Узагальнено можливі результати іноваційної діяльності в даній сфері. Наголошено на необхідності розглядати ринкову конкуренцію як дієвий механізм розвитку інновацій у сфері медицини. Викладено основні стадії іноваційного процесу медичних закладів. Результати аналізу підтвердили, що розроблення та впровадження інноваційного процесу в ді¬яльність медичного закладу відповідно до визначених стадій є однією з запорук отримання бажаного результату.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32639
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.