Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32540
Название: Стратегії соціально-відповідального найму персоналу на українських підприємствах в умовах євроінтеграції
Авторы: Котляревська К. Ю.
Ключевые слова: наймання
персонал
соціальна відповідальність
рекрутинг
підприємство
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Котляревська К. Ю. Стратегії соціально-відповідального найму персоналу на українських підприємствах в умовах євроінтеграції / К. Ю. Котляревська // Управління розвитком. – Т. 17. – № 1. – С. 15-22.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна ситуація на українських підприємствах характеризується незадоволенням потреб соціально-відповідального характеру, що є одним із факторів економічної кризи (відсутність довіри між роботодавцем та працівниками, прозорості у веденні бізнес-процесів та низький рівень відповідальності спричинили дисбаланс економічної рівноваги). Тому під час стратегічного планування на підприємстві необхідно керуватися принципами соціальної відповідальності. Успіх будь-якого підприємства багато в чому залежить від якості та кількості людських ресурсів. Вагомою конкурентною перевагою, яку має підприємство над своїми конкурентами, є якість талановитих, кваліфікованих фахівців, яких воно змогло залучити до роботи. Для того, щоб найм персоналу був більш ефективним, необхідно застосовувати такі методи оцінки кандидатів, які дозволять дати всебічний висновок про якість та відповідність вимогам, що висуваються до працівника на певній посаді. Питання найму висококваліфікованого персоналу, як ніколи, актуальне в нашій країні, особливо в умовах розвитку соціальної відповідальності бізнесу. У статті розглянуто питання соціальної відповідальності підприємств, окремо виділені особливості соціально-відповідального найму персоналу, доцільність його практичного використання. Проаналізовано основні елементи соціально-відповідального найму персоналу, розроблено напрямки соціальної відповідальності в управлінні персоналом та запропоновані елементи для формування стратегії соціально-відповідального найму.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32540
Располагается в коллекциях:№ 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
котляревська.pdf725,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.