Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32418
Название: Діяльність місцевих органів самоврядування
Авторы: Бондар В. М.
Ключевые слова: проблеми управління
ефективність
оцінка
управління
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Бондар В. М. Діяльність місцевих органів самоврядування / В. М. Бондар // Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація : збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 15–16 лютого 2024 р. : тези допов. – Харків : Харківський національний університет імені Каразіна 2024.
Краткий осмотр (реферат): Розкрито мету, про важливість підвищення ефективності управління на різних рівнях влади для забезпечення сталого соціально-економічного розвитку територій та поліпшення життя населення. Особливу увагу приділяється адміністративній реформі в Україні, спрямованій на децентралізацію влади, що має стати основою для покращення системи місцевого управління. Наголошується на необхідності розробки методології для оцінки ефективності управління громадськими справами та встановлення стандартів якості управлінських процедур. Важливість оцінки ефективності органів місцевого самоврядування підкреслюється, але зазначається, що існуюча система оцінки не є достатньою. Також висвітлюються різні підходи до визначення ефективності, включаючи цільовий та функціональний підходи. Оцінка відображає ступінь досягнення мети та відношення результату до поставленої мети, а впровадження критеріїв оцінки сприяє покращенню діяльності органів влади та підвищенню їх відповідальності перед населенням.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32418
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бондар_Тези_Діяльность_місцевих_органів_самоврядування.pdf137,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.