Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32367
Название: Інформаційно-нормативне забезпечення розвитку досліджень та інновацій у співпраці з ЄС
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: нормативне забезпечення європейської платформи
Horizon Europe
дослідження
інновації
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Інформаційно-нормативне забезпечення розвитку досліджень та інновацій у співпраці з ЄС / Н.М.Внукова // Взаємодія норм міжнародного і національного права крізь призму процесів глобалізації та інтеграції: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції викладачів, співробітників закладів вищої освіти і наукових організацій, юристів-практиків, магістрантів, аспірантів, докторантів, представників громадських організацій, органів державної влади та органів місцевого самоврядування, підприємств та інших установ, 29 березня 2024 р. : тези допов. / За ред. проф. Татаренко Г.В. – Київ: вид-во Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля, 2024. – С. 150-154.
Краткий осмотр (реферат): У статті подано сучасний стан європейської платформи з досліджень та інновацій. Розглянуто передумови і напрями реалізації програми Horizon Europe. Розкрито складові нормативного регулювання положень Угоди про співробітництво в галузі науки і технологій між ЄС та Україною щодо інтеграційних напрямів в сфері досліджень і інновацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32367
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Внукова_НМ_ТЕЗИ_2024.pdf407,75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.