Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32343
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.date.accessioned2024-04-16T14:19:06Z-
dc.date.available2024-04-16T14:19:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. Н.І. Черевична. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. – 14 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32343-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсомельєru_RU
dc.subjectвинна картаru_RU
dc.subjectалкогольні напоїru_RU
dc.subjectеногастрономіяru_RU
dc.subjectфудпейрінгru_RU
dc.titleМистецтво сомельє та еногастрономія : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
РПНД_Мистецтво сомельє та еногастрономія.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.