Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32207
Название: Економіко-правове забезпечення синергії науково-технічної діяльності та інновацій для розвитку кластерів
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: синергія
інновації
наука
кластер
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Економіко-правове забезпечення синергії науково-технічної діяльності та інновацій для розвитку кластерів / Н.М. Внукова // Правова парадигма відновлення України: проблеми та перспективи: матеріали ХІV Міжнародної науково-практичної конференції, 23 лютого 2024 р. : тези допов. - Тернопіль: Вектор, 2024. - С.191-193.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні показано розвиток кластерів через синергію, за рахунок якої формується ефективність цього утворення. Для розвитку кластерів у цифровій економіці та суспільстві України важливі передбачені заходи щодо реалізації в системі державного управління синергетичного потенціалу соціальних, мобільних, хмарних технологій, технологій аналізу даних, Інтернету речей та ін. Аналіз сучасного стану розробки концепцій і стратегій у різних сферах показав, що недоліком законодавчого регулювання є не виокремлення принципів синергії для розвитку не тільки кластерів, але й інновацій.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32207
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова_НМ_Київ_Збірник_ХІV_Міжнародноі_конференціі.pdf337,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.