Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32104
Название: Викривлення наукових історичних фактів російськими пропагандистами як засіб дезінформації громадян України
Авторы: Свинаренко Н. О.
Ключевые слова: путінські пропагандисти
дезінформація
історія України
історична правда
ЗМІ
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Свинаренко Н. О. Викривлення наукових історичних фактів російськими пропагандистами як засіб дезінформації громадян України / Н. О. Свинаренко // Протидія дезінформації в умовах російської агресії проти України: виклики і перспективи : матеріали учасників міжнародної наук.- практ. конференції, 12-13 груд. 2023р. : тези допов. - Харків: Наук.-дослід. ін-т публ. політики і соц. наук., 2023. - С. 150- 152.
Краткий осмотр (реферат): У роботі запропоновано аналіз фактів викривлення історії України з найдавніших часів до наших днів російськими пропагандистами як засобу дезінформації наших громадян з часів отримання незалежності нашої держави. Зазначено, що аргументи путінських пропагандистів найчастіше ґрунтуються не на реальних фактах, а на специфічних перекрученнях, підтасовках і вигадках, які не мають нічого спільного з науковою історичною правдою. Акцентовано увагу на тому, що державотворенню України, з часу отримання нею незалежності, російські масмедіа багато років завдавали непоправної шкоди. Звернено увагу на те, що законодавство в Україні надто демократичне, а привладні політики не вважали за проблему відкрите існування на території України громадських організацій, які активно популяризували та підтримували вивчення російської мови та культури. Запропоновано методи боротьби з російськими пропагандистами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32104
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
933-Текст статті-1425-1-10-20231221.pdf149,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.