Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31872
Название: Трансформація ринку праці України в галузі ІТ в умовах зовнішніх викликів
Авторы: Панасенко О. В.
Тимошенко О. В.
Ключевые слова: ринок праці
робоча сила
попит
пропозиція
галузь ІТ
підготовка кадрів
освіта
неформальна освіта
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Панасенко О. В. Трансформація ринку праці України в галузі ІТ в умовах зовнішніх викликів / О. В. Панасенко, О. В. Тимошенко // Modern Trends in the Development of Scientific Space : X International scientific and practical conference, February 14-16, 2024. - Dresden, Germany, International Scientific Unity. 2024. – Pp. 53-56.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні фактори змін на ринку праці України та в галузі ІТ у останні роки. Проаналізовано динаміку показників попиту та пропозиції робочої сили в ІТ-сфері за даними сайтів з пошуку роботи. Розглянуто зміни на ринку освітніх послуг в Україні в контексті підготовки кадрів для роботи в галузі ІТ, а саме збільшення популярності неформальної освіти для отримання навичок та компетенцій у сфері. Надані рекомендації щодо покращення механізму надання неформальних освітніх послуг в галузі ІТ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31872
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тимошенко.pdf221,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.