Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31276
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБаличева Л. В.-
dc.contributor.authorДобрунова Л. Е.-
dc.contributor.authorСвинаренко Н. О.-
dc.date.accessioned2024-02-05T23:33:39Z-
dc.date.available2024-02-05T23:33:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» першого (бакалаврського) рівня / укл. Л. В. Баличева, Л. Е. Добрунова, Н. О. Свинаренко. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 12 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31276-
dc.description.abstractПодано зміст навчальної дисципліни за  модулями й темами; уміщено плани занять, види роботи щодо формування компетентностей, перелік рекомендованої літератури; запропоновано систему оцінювання результатів навчання та використання засобів поточного й підсумкового контролю. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» закладів вищої освіти.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectісторія української культуриru_RU
dc.subjectпамятки духовної культуриru_RU
dc.subjectпамятки матеріальної культуриru_RU
dc.subjectтеми занятьru_RU
dc.subjectкомпетентностіru_RU
dc.subjectлітератураru_RU
dc.titleІсторія української культури : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.630_!Історія української культури.pdf476 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.