Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31036
Название: Проєктування логістичних систем з міжнародними аутсорсинговими компаніями в комерційній логістиці
Авторы: Мельникова К. В.
Ключевые слова: логістика
логістична система
міжнародна логістика
комерційна логістика
аутсорсинг
аутсорсингова компанія
проєктування логістичних систем
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Мельникова К. В. Проєктування логістичних систем з міжнародними аутсорсинговими компаніями в комерційній логістиці / К. В. Мельникова // Бізнес Інформ. - 2023. - №10. - С. 334-340.
Краткий осмотр (реферат): Проєктування логістичних систем у комерційній логістиці – це процес розробки та створення комплексу логістичних процедур, інфраструктури, процесів і стратегій, спрямованих на оптимізацію руху товарів та послуг від постачальників до кінцевих клієнтів. Цей процес включає в себе розробку стратегій управління міжнародним ланцюгом постачання, складським господарством, транспортуванням, управлінням відносинами з постачальниками та іншими логістичними аспектами комерційної діяльності. Мета статті полягає в теоретичному обґрунтуванні процесу проєктування логістичних систем і напрямів підвищення ефективності міжнародних логістичних систем шляхом використання аутсорсингових компаній у комерційній логістиці. У статті розглянуто та визначено понятійний апарат щодо проєктування логістичних систем з урахуванням співпраці з аутсорсинговими компаніями в міжнародній комерційній логістиці. Узагальнено етапи проєктування організаційної структури управління процесом взаємодії «логістична система – аутсорсингова компанія»; визначено мету та завдання кожного із етапів проєктування логістичної системи; запропоновано алгоритм дій з проєктування організаційної системи управління процесом взаємодії «логістична система – аутсорсингова компанія» в комерційній логістиці. Проведене дослідження та наведені результати дозволяє менеджерам спроєктувати логістичну систему з урахуванням взаємодії з міжнародними аутсорсинговими компаніями, які можуть виконувати логістичні операції більш якісно та економічно з урахуванням особливості комерційної логістики в міжнародних ланцюгах постачань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31036
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мельникова 6.pdf3,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.