Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30972
Название: Філософія політики: основні концепти та принципи дослідження
Авторы: Жеребятнікова І. В.
Ключевые слова: філософія політики
політичні цінності
світ політичного
гуманістичний вимір політичних процесів
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Жеребятнікова І. В. Філософія політики: основні концепти та принципи дослідження / І. В. Жеребятнікова // Філософія в сучасному світі : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, 17–19 листопада 2023 р. // Ред. кол. Я. В. Тарароєв, А. В. Кіпенський, О.О. Дольська [та ін.]. – Харків, 2023. – С. 118-121.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна філософія політики наголошує на розумінні політики не тільки як діяльності та організації публічної влади, але й широкого соціального процесу, відносин між соціальними суб’єктами, що репрезентують власні докорінні інтереси. Політична дійсність в рамках світоглядного характеру пізнання розглядається в контексті таких взаємозв’язків, як об’єкт та суб’єкт політики, об’єкт та суб’єкт влади і як найбільш загальний – людина та світ політичного. Для дослідника політичної сфери наразі постає багато проблемних питань, які потребують рефлексії і вирішення на рівні політичної філософії.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30972
Располагается в коллекциях:Статті (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Конференція 1_Жеребятнікова.pdf501,25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.